Scholingsvoucher Langdurige Zorg

Scholingsvoucher Langdurige Zorg

Werk je in de langdurige Zorg en wil je jouw positie versterken? Het UWV betaalt met de Scholingsvoucher Langdurige Zorg tot € 2500,00 mee.

De scholingsvoucher Langdurige Zorg van het UWV is een opleidingssubsidie die tot € 2500 meebetaald voor het volgen van bepaalde cursussen of opleiding. Veel mensen nemen een opleiding die hun positie versterkt en kiezen daarom voor een ICT-opleiding van Sweeburg.

Dus werk je in de langdurige zorg of heb je in de langdurige zorg gewerkt en ontvang je een  WW-uitkering of IOW-uitkering vanuit die baan dan kan je een beroep doen op deze scholingsvoucher.

Onze volgende cursussen komen in aanmerking voor de scholingsvoucher:

MS Office: basisgebruiker   Meer informatie | Boek nu
MS Word: basis en gevorderd   Meer informatie | Boek nu
MS Word: gevorderd   Meer informatie | Boek nu
MS Excel: basis en gevorderd   Meer informatie | Boek nu
MS Excel: gevorderd   Meer informatie | Boek nu
MS Office Word en Excel: gevorderd   Meer informatie | Boek nu

Volledig kosteloos en geen risico

Mocht je aanvraag afgewezen worden, dan zit je nergens aan vast. Je hoeft ook niets voor te schieten. Je loopt dus geen financieel risico.

Begeleide cursussen en een laptop cadeau

De cursussen worden gegeven door onze ervaren trainers en zijn te volgen op onze locaties in Arnhem en Eindhoven .  Bij al onze cursussen ontvang je een laptop met Windows 10 en MS Office 2016.  Na de opleiding blijft deze laptop jouw eigendom.

Bewijs na afloop

Voor de MS pakketten ontvang je een bewijs van deelname van Sweeburg.  Je kan voor alle cursussen een examen afleggen bij een van de ECDL-examencentra. Haal je het examen? Dan ontvang je een erkend certificaat. ECDL is het internationaal platform voor erkenning van computervaardigheden.

Advies

Wil je meer weten over de scholingsvoucher? Bijvoorbeeld of je in aanmerking komt  voor de voucher, welke opleiding past of hoe je de aanvraag regelt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons.

 
 

Comments are closed.